Video embed

Xara 3d

marți, 12 noiembrie 2019

Test avansat ESP / PES - percepție extrasenzorială, cu cărți ZenerDescoperă-ți abilitățile clarvăzătoare și telepatice.
https://psychicscience.org/esp3
La sfârșitul articolului aveți un video cu lecturarea textului și testare exemplificată de mine.
programarea-succesului.ro

Cărțile Zener sunt folosite pentru a efectua experimente privind percepția extrasenzorială (ESP) sau clarviziune. Psihologul Karl Zener (1903–1964) a proiectat cărțile la începutul anilor 1930 pentru experimente efectuate cu colegul său, parapsihologul J. B. Rhine (1895-1980).


Cărțile Zener sunt un pachet de douăzeci și cinci de cărți, câte cinci din fiecare simbol. Cele cinci simboluri sunt: un cerc gol, un semn în plus, trei linii verticale ondulate, un pătrat gol și o stea în cinci puncte.
Într-un test pentru ESP, experimentatorul alege o carte într-un pachet amestecat, observă simbolul și înregistrează răspunsul persoanei testate, care ar ghici care dintre cele cinci modele se află pe card. 

Experimentatorul continuă până când sunt testate toate cărțile din pachet. 
Critici privind metoda au fost destule, desigur, în special privind faptul că se putea trișa în variate moduri, la utilizarea unor cărți reale, ca la cărțile de joc. Metodele slabe de amestecare pot facilita predicția ordinii cărților în pachet, iar cărțile ar fi putut fi marcate și manipulate inadvertent sau intenționat. În experimentele sale, J. B. Rhine a amestecat mai întâi cărțile cu mâna, dar mai târziu a decis să folosească un aparat pentru amestecarea lor.

Rezultatele multor teste folosind carduri Zener se potrivesc cu o distribuție normală obișnuită.
Probabilitatea prezice aceste rezultate ale testului pentru un test de 25 de întrebări cu cinci răspunsuri posibile dacă șansa funcționează:
Majoritatea oamenilor (79%) vor obține între 3 și 7 rezultate corecte (probabilitatea este un calcul mai precis).
Probabilitatea de a ghici 8 sau mai multe corecte este 10,9% (într-un grup de 25 vă puteți aștepta la întâmplare mai multe scoruri în acest interval).
Șansele de a obține 15 corecte sunt aproximativ 1 din 90.000.
Ghicitul 20 din 25 are o probabilitate de aproximativ 1 din 5 miliarde.
Ghicirea tuturor celor 25 corecte are o șansă de (.2) = 3,3 x 10, sau aproximativ 1 din 300 cvadrilioane. (Un cvadrilion= 1.000.000.000.000.000 = 10 la puterea 15 (o mie de trilioane) )


Despre Testul ESP avansat (Advanced ESP Test):

Obiectivele ESP: Țintele utilizate pentru aceste teste sunt cardurile ESP standard (uneori numite carduri (cărți) Zener) așa cum au fost folosite de parapsihologul J.B. Rhine în studiile sale clasice despre percepția extrasenzorială. Acestea prezintă cinci simboluri diferite.

Randomizare - În acest test, o carte este selectată pe fiecare încercare de către un algoritm de calculator pseudo-aleatoriu. Nu există un model discernibil cu succesiunea cărților.
Sarcina ta este să încerci să ghicești fiecare carte, așa cum este selectată.
Cum se utilizează testul
Cu Advanced ESP Test, puteți alege diferite proceduri de testare. Acest lucru este util mai ales în scopuri de cercetare.

Clarviziune și telepatie - În procedura de clarviziune, computerul va selecta la întâmplare o carte înainte de fiecare presupunere. Trebuie să ghicești fiecare carte.
În cadrul procedurii Telepatie, sunt necesare două persoane. O persoană („expeditor”) vizualizează cardul selectat la întâmplare și încearcă să comunice telepatic simbolul cu cealaltă persoană. 

A doua persoană („receptor”) încearcă apoi să ghicească cardul corect și îi spune expeditorului ce a recepționat. Expeditorul face clic pe simbolul ghicit pentru a înregistra datele. Următoarea carte va fi arătată expeditorului și procedura se repetă.

Pachete deschise și închise
În procedura Open Deck, cardul pentru fiecare încercare este ales de computer fără a ține cont de simbolurile care au fost deja alese. Acest lucru este echivalent cu amestecarea unui pachet de cărți, alegerea unei cărți, și apoi repunerea cărții în pachet înainte ca cărțile să fie amestecate din nou. 
În acest fel, simbolurile diferite nu vor fi neapărat alese de același număr de ori. Procedurile Open Deck sunt în general preferate, deoarece probabilitatea selectării oricărui simbol pe fiecare încercare rămâne întotdeauna aceeași. Aceasta simplifică analiza statistică.

În cadrul procedurii închise, fiecare card este ales de același număr de ori. Acest lucru este echivalent cu amestecarea unui pachet de cărți și apoi ghicirea pe rând a fiecărei cărți, fără a repune cărțile înapoi în pachet după fiecare ghicire. 
Cu procedura închisă, probabilitatea selectării simbolurilor va varia pe parcursul testului, în funcție de cărțile care au fost deja alese. Aceasta face ca analiza statistică a rezultatelor să fie mai complexă.Cărți văzute sau nevăzute (seen, unseen)
În procedura Cards Seen - cărți văzute, cardul real este afișat după fiecare ghicire, împreună cu un număr total de accesări.
În procedura Cards Unseen (nevăzute), cardul efectiv nu este afișat după ghicire (în schimb este afișată o carte goală) și numărul de accesări obținute este ascuns până la sfârșitul testului.

Notă: Dacă procedura Closed Deck (pachet închis) este selectată pentru clarviziune, atunci opțiunea Carduri nevăzute (Cards Unseen )TREBUIE să fie selectată. 
În caz contrar, este posibil să numărați cărțile așa cum sunt arătate, permițând persoanei să ghicească mai exact pe măsură ce seria de încercări continuă. Programul nu vă va permite să alegeți această combinație de opțiuni. 
Din același motiv, atunci când utilizați o procedură de pachet închis pentru telepatie, este important ca expeditorul să nu dea feedback receptorului după fiecare ghicire.

Număr de cărți
Puteți alege diverse opțiuni pentru numărul de încercări din test (până la maximum 1000 de încercări individuale). 
Ar trebui să alegeți cel puțin 50 de încercări pentru a obține o indicație fiabilă a performanței dvs.

Despre analiza statistică
La sfârșitul testului, rezultatele dvs. vor fi analizate automat statistic.
Procedura statistică folosită este cunoscută sub denumirea de test z. Aceasta compară numărul de accesări obținute cu numărul preconizat prin ghicirea întâmplătoare.
Sunt afișate atât valoarea z (un indicator util pentru statisticieni), cât și probabilitatea (p) a rezultatului. 

Dacă probabilitatea este mică (mai puțin de 0,05), se spune că rezultatele sunt semnificative statistic și pot indica dovezi de ESP.
Cu cât este mai mică probabilitatea obținută (p), cu atât probele sunt mai mari pentru ESP.
Dacă obțineți în mod semnificativ mai multe reușite decât numărul așteptat din întâmplare, acest lucru indică psi-hitting (atingerea capacităților
 psi). La asta se speră în mod normal.
Paradoxal, însă, dacă se obțin semnificativ mai puține reușite decât se așteaptă din întâmplare (cunoscut sub numele de psi-missing, psi-lipsă), acest lucru poate indica și ESP (deoarece sugerează conștientizarea țintei reale pentru a o putea evita).
Rezultatele în direcția atingerii psi sunt indicate printr-un scor pozitiv z, în timp ce un scor z negativ indică rezultate în direcția lipsă psi.

Testare ulterioară
Dacă doriți să vă testați performanța pe parcursul mai multor teste, înregistrați numărul de accesări (și ghiciri totale) la fiecare test. 
Puteți apoi să testați semnificația combinată a rezultatelor dvs. utilizând calculatorul de testare Hit-Miss Psi Test Statistical Calculator.


Personal am constatat că, cu cât mă concentrez mai puțin asupra ”ghicirii” cărții, cu atât mai slabe rezultate am. :) 
Dar și o concentrare prea mare duce la epuizare rapid, și la rezultate mai slabe. 
Verificați în diverse moduri, până vă edificați în ce mod ghiciți cel mai bine.
Și nu fiți supărați dacă nu aveți rezultate spectaculoase, de la bun început, căci ele pot veni cu antrenament, exerciții susținute. 
Sper ca, măcar să vă amuzați un pic. :)
Puteți să vă jucați și cu alții, să faceți concursuri care ghicește mai mult, prin diverse metode de ”joc”. 
În fond, e ca un joc, e gratuit, deci vă puteți bucura un pic, vă puteți testa prietenii, membri familiei, copiii, părinții, etc, și poate fi cu adevărat amuzant. :) 
Distracție plăcută!
https://psychicscience.org/esp3

Aici aveți materialul video cu lecturarea articolului și testare exemplificată de mine, material video inclus în playlistul meu youtube ”Telepatia - Comunicarea extrasenzorială ESP” 78 videouri (nov 2019)

Aici poți asculta podcasturile mele

și în playlistul youtube Kato Podcast

APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

CĂRŢI SPIRITUALITATE, EZOTERISM, PARANORMAL, PARAPSIHOLOGIE (şi nu numai) recomandate de Kato : 
eJobs

De AICI POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde.

Dacă ţi-a plăcut:
- dă un Like şi o Distribuire ( pe PC latura din stânga a monitorului şi sub fiecare articol, pe dispozitivele mobile în partea de jos a ecranului - 2 săgeţi de apăsat pt Urmărire (Follow) şi Partajare / Distribuire, şi sub fiecare articol )
- pe PC apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
- abonează-te prin email, prin serviciul FeedBurner la acest blog aici:   http://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial

Abonează-te la postările noi ale blogurilor mele prin email, serviciul Feedburner, dând click aici :


-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen în căsuţa de "Căutare", sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):   http://youtube.com/user/katonanico

Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. Mulţumesc !

Aici ai linkul către Cuprinsul tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Loveblog4all" la un click distanţă - peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu