Video embed

Xara 3d

marți, 27 decembrie 2016

Exersează Relaxarea cu un Generator de Ton online - Online Tone Generator


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

În urma cercetărilor, s-a descoperit că activitatea electrică a creierului se modifică în funcţie de activitatea desfăşurată. 
Undele cerebrale ale unei persoane care doarme diferă foarte mult faţă de cele ale unei persoane care este trează şi activă.
Undele cerebrale dominante sunt reprezentative pentru o anumită stare mentală, dar ele pot fi stimulate, pentru a produce o anumită stare mentală dorită.
Tipare diferite de sunete pot fi folosite pentru a produce schimbarea frecvenţei undelor cerebrale, pentru accesarea diferitelor stări de conştiinţă, cum ar fi : relaxarea profundă, atenţia focalizată, somnul odihnitor, sau diferite stări de conştiinţă extraordinare.
Există sute de produse, numite "tehnologii de influenţare a stărilor de conştiinţă", care sunt disponibile pe piaţă, dar foarte puţine sunt cu adevărat utile şi eficiente. 
Hemi-Sync® este un instrument avansat şi eficient. Multe produse de control a minţii (mind control) încearcă să imite această tehnologie, care, după decenii de cercetare şi mii de sesiuni de laborator, este de neegalat în eficacitatea sa. Ai aici Linkul
Atingerea stărilor de conştiinţă extinsă este posibilă datorită tehnologiei audio dezvoltată de Institutul Monroe, cunoscută sub numele de Hemi-Sync®, prescurtare ce vine de la Hemispheric Synchronization - Sincronizarea Emisferelor. Acest proces de neurotehnologie brevetat, induce echilibrarea coerentă a celor două emisfere cerebrale într-o stare de unitate totală a creierului, în care cele două emisfere lucrează împreună în armonie şi sincronizare. 
Starea de sincronizare a creierului creează condiţia optimă pentru îmbunătăţirea tuturor performanţelor umane.
Prin exerciţii speciale se pot învăţa tehnici şi metode utile menţinerii şi controlării diferitele stări de conştiinţă extinsă. 
Practicanţii învaţă cum să acceseze resursele interioare ale inconştientului, şi cum să le aplice la o varietate de domenii ale vieţii personale. 
Se învaţă şi modul de reaccesare, prin dorinţă şi voinţă, în mod conştient, fără a mai fi nevoie ulterior de ascultarea tonurilor audio Hemi-Sync.
Am vorbit în articole anterioare despre rezonanţă (vezi articolul aici )şi despre modul în care focusarea atenţiei ne influenţează viaţa şi atrage ceea ce aducem în focarul ei în mod predominant, repetat - Legea Atracţiei.
Am vorbit despre rolul foarte important al relaxării, al meditaţiei, al exerciţiilor care induc rapid relaxarea.
Am arătat faptul că starea de sănătate este strâns legată de starea de relaxare, iar starea de boală este legată de starea de stres excesiv, încordare, tensionare. 
Blocajul în activarea simpatică de tipul "fugă sau luptă" conduce la îmbolnăvirea organismului, inevitabil, consumând rezervele energetice rapid şi nepermiţând refacerea lor prin alimentaţie şi odihnă (în stres nu simţi nevoia de hrană şi odihnă deoarece funcţionezi pe adrenalină, ceea ce creează impresia că nu ai nevoie de nimic, dar rezervele tale energetice sunt consumate în ritm foarte rapid!). 
Relaxarea, activarea parasimpatică, readuce organismul în starea sa normală de funcţionare, în care îşi reface şi rezervele sale energetice în mod normal, prin alimentaţie şi odihnă.
De aceea exerciţiile practice simple, uşor de efectuat, care pot induce starea de relaxare, sunt "aur curat", sunt foarte utile, foarte valoroase, pentru orice om!

Există multe tipuri de metode şi tehnici care pot fi folosite pentru inducerea relaxării, şi aici îţi voi prezenta o metodă simplă, care foloseşte calea auditivă drept sursă de inducţie a stării de relaxare.
Este vorba de sunetele pe care le asculţi, de caracteristicile lor, care pot fi folosite cu succes, în mod creativ, pentru a crea exerciţii simple de relaxare.
1 - În primul rând, ascultarea unui sunet continuu, uniform, invariabil, induce automat relaxarea prin monotonia sa.
2 - În al doilea rând, există frecvenţe la care creierul răspunde mai bine privind relaxarea, aşa cum există frecvenţe care induc o stare de... stres, teamă, frică, agitaţie...
Prin exerciţiu personal tu poţi căuta şi găsi ceea ce ţie ţi se potriveşte cel mai bine, dar poţi testa şi ceea ce alţii afirmă că funcţionează în cazul lor, pentru a putea efectua comparaţii, raportări, clasificări, categorizări, etc.
Tu poţi "manipula" astfel, în mod rapid şi simplu, reacţiile fiziologice ale organsimului tău, şi îţi poţi induce o stare de relaxare, în câteva minute, chiar una profundă, dacă vrei.  
La sfârşitul articolului ai o listă de frecvenţe, spre consultare, pentru testare şi experimentare.

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


În continuare, vreau să te ajut să-ţi creezi singur propriile exerciţii practice utile privind relaxarea, meditaţia, cu ajutorul sunetelor.
Pentru cei ce nu au cunoştinţele minime necesare privind crearea exerciţiilor, voi explica modul lor de creare, dar voi şi crea câteva mostre de exerciţii pe care le pot folosi "de-a gata", în mod experimental.
În plus, există multe exerciţii de acest gen şi pe Youtube, care pot fi accesate oricând.

Softul gratuit pe care ţi-l voi prezenta mai jos permite să-ţi creezi propriile exerciţii, personalizate, conform necesităţilor tale, şi să experimentezi, să testezi, să cauţi varianta cea mai bună, cea mai potrivită ţie.
Am să-ţi prezint în continuare softul "Online Tone Generator", şi ce anume poţi testa şi exersa cu el, spre beneficiul tău. Link aici 
Este un soft gratuit, simplu, uşor de folosit, care funcţionează online, deci nu trebuie descărcat nimic în PC-ul tău.

În pagina de pornire "Acasă" - "Home", ai un cadran (imaginea de mai sus) în care trebuie doar să introduci cifrele frecvenţei pe care doreşti să o auzi, şi apoi să dai click pe Play.
La deschiderea paginii de internet, este setat pe 440 Hz, la mine aşa apare (este frecvenţa de racordare a instrumentelor muzicale).
Vei auzi un ton pur de undă sinusoidală produs la o rată de 44,1 kHz. 
Tonul va continua până când dai click pe butonul de oprire (Stop).
Poţi salva o mostră de 10 secunde, în format wav, în PC-ul tău, dacă dai click pe Save (Salvare).


Generatorul de ton poate crea patru forme de undă diferite
1- Sine (sinusoidal),
2- Square (pătrat),
3- Sawtooth(dinţat, fierăstrău) și
4- Triangle (triunghi) - vezi forma desenată pe fiecare buton.
Selectează cu click butonul dorit, pentru a genera forma de undă pe care doreşti să o testezi.
Asigură-te mereu să îţi fie setate căștile/ difuzoarele la un volum redus, pentru a evita deteriorarea auzului sau a echipamentului folosit de tine!

Acest soft - Online Tone Generator (Generator de ton online) este compatibil cu cele mai recente versiuni ale Chrome, Firefox, Safari și Microsoft Edge, astfel încât, dacă nu auzi nici un sunet, actualizează-ți browser-ul și încearcă din nou.
În mod alternativ, în cazul în care acest lucru nu este posibil, poți descărca și salva un al doilea fișier 10 secunde în format wav, care poate fi ascultat în orice moment și este universal compatibil cu toate browserele și software-urile.
Ai posibilitatea de a incrementa lin frecvența, făcând clic în caseta de intrare a generatorului, cu apăsarea și menținerea apăsată a săgeţii în sus sau în jos de pe tastatură. 
Acest lucru va crește / descrește frecvența cu 1Hz la un moment dat. 
Dacă menții tasta Shift apăsată în același timp, frecvența se va schimba cu plus sau minus 10 Hz la un moment dat.
Poţi partaja cu ușurință tonuri specifice, cu alte persoane, folosind link-urile simple: de exemplu, dacă doreşti să partajezi un link pentru frecvența de 432Hz, tastează în bara de adrese acest link: http://onlinetonegenerator.com?freq=432

Numărul de la sfârșitul URL-ului reprezintă frecvența, deci poţi schimba cu ce frecvență doreşti să trimiţi.

Un principiu similar se aplică și pentru pre-selectarea unei forme de undă, de exemplu, pentru a pre-selecta val pătrat, utilizează linkul http://onlinetonegenerator.com?waveform=square. Pentru celelalte tipuri, schimba cuvântul Square (pătrat), cu Sine (sinusoidal), Sawtooth (fierăstrău) sau Triangle (triunghi).

A440 - pasul standard muzical
A440 sau A4, care are o frecvență de 440 Hz, servește ca un standard general de tuning (acordare instrumentală) pentru pasul muzical (musical pitch).
Înainte de standardizarea la 440 Hz, multe țări și organizații au urmat recomandarea din 1885 a guvernului austriac de 435 Hz, care a fost, de asemenea, standardul francez până la 1860.
Industria muzicală americană a ajuns la un standard informal de 440 Hz, în 1926, iar unii au început să-l folosească in fabricarea de instrumente muzicale.
În 1936 American Standards Association a recomandat ca A de mai sus de mijloc C să fie reglat la 440 Hz.
Acest standard a fost preluat de către Organizația Internațională de Standardizare în 1955 (reafirmat de aceasta în 1975) ca ISO 16.
Deși nu este universal acceptată, de atunci a servit ca referință audio de frecvență pentru calibrarea echipamentelor acustice și tuning (acordare) pentru piane, viori, și alte instrumente muzicale. - Wikipedia

Deci până aici ai învăţat cum să produci un sunet de frecvenţa dorită, şi să-l salvezi ca mostră de 10 secunde în PC, laptop, telefon, tabletă.
Pentru a crea un exerciţiu mai lung, să zicem de 10 minute, poţi multiplica înregistrarea de 10 secunde, de 6x10 ori, cu acest soft gratuit pe care îl folosesc şi eu la editarea audio : Audacity.
Este un soft foarte util, care necesită însă urmărirea unui tutorial privind modul lui de folosinţă, pentru cei ce nu au mai efectuat niciodată editări audio.


Tutorialul meu:

Vezi încă două linkuri pt tutoriale, dacă mai ai nelămuriri:

5. Funcţia Sweep Generator
Al 5-lea buton din coloana din stânga a paginii.
Acest instrument de frecvență vă permite să introduceți oricare două frecvențe și o durată, în cele trei casete de mai jos.
Odată ce butonul de redare este apăsat, tonul care începe la prima frecvență se deplasează spre a doua frecvenţă, pe durata prevăzută.
Instrumentul permite să setați şi unele opțiuni mai avansate:
Aveți posibilitatea de a alege forma de undă să fie: sine, square, triangle sau sawtooth.
Există şi o opțiune pentru a determina dacă trecerea se face liniar (modificări de frecvență egală peste intervale egale de timp), sau exponențial (frecvențe mai mari sunt măturate mai repede).
Dacă doriți ca tonul să continue să sune după trecerea completă, lăsați bifată opțiunea "Continue playing tone after sweep has finished?", în caz contrar daţi clic pe acesta pentru a dezactiva această funcție.
Puteţi seta un volum de pornire și volumul final - numere între 1 și 100.
Fii foarte atent când utilizezi acest instrument, căci ascultarea frecvențelor puternice poate cauza deteriorarea auzului sau a echipamentului!
Ascultă doar la un volum confortabil.
Instrumentul este în prezent compatibil doar cu cea mai recentă versiune de Chrome sau Safari și Firefox. Internet Explorer nu este acceptat în prezent.

7. Testarea auzului
Hearing Test - testarea auzului, este a 7-a funcţie din coloana din stânga paginii. 
Această funcţie generează un ton crescendo frecvenţial, de 60 secunde, pornind de la 0 Hz şi crescând până la 20.000 Hz, care te ajută să determini cu acurateţe limita frecvenţelor sunetelor înalte pe care analizatorul tău auditiv le poate detecta.
Intervalul auzului uman este de obicei citat ca fiind între 20-20,000Hz, dar vârsta și expunerea prelungită la sunete puternice poate reduce în mod semnificativ capacitatea de a auzi frecvențe înalte. 
Pentru rezultate optime, efectuați testul la un volum confortabil într-un mediu liniștit și folosind căști de bună calitate. 
Datorită numărului mare de variabile necontrolabile implicate în autotestarea ta, acesta nu este un test riguros ştiintific, ci un indicator aproximativ.

Atenţie! Asigurați-vă întotdeauna să fie căștile / difuzoarele setate la un volum redus, pentru a evita deteriorarea auzului sau a echipamentului. 
În cazul în care tonul devine prea slab pentru a auzi, opriţi testul: nu creşteţi volumul la căști / boxe.


8. Funcţia Noise Generator
Semnalele de zgomot aleator pot fi utilizate pentru o gamă largă de scopuri. 
Una dintre cele mai comune este de a ajuta blocarea altor sunete
Dacă încerci să dormi, dar eşti deranjat de tinitus (ţiuit supărător în urechi), un zgomot în fundal poate ajuta la mascarea lui. 
De asemenea, zgomotul de fond este excelent pentru suprimarea sunetelor înăbușite care vin prin încăperi cu pereți subțiri.
Perceperea bătăilor binaurale este îmbunătăţită de adăugarea "zgomotului alb” peste purtătoarea de semnal (Oster 1973), astfel că "zgomotul alb” este adesea folosit ca fundal pentru îmbunătăţirea eficacităţii bătăilor binaurale.
Atunci când ascultă zgomotul generat, multor oameni le aminteşte de sunetul de precipitații sau cascade de apă.
Tone Generator online oferă trei tipuri de zgomot: white - alb, pink - roz şi brown - maro. 
1 - Zgomotul alb are un spectru plat, 
2 - zgomotul roz are un spectru invers proporțional cu frecvența, 
3 - zgomotul maro are un spectru invers proporțional cu pătratul frecvenței sale. 
Fiecare fișier înregistrat durează 30 de minute și este disponibil pentru a fi transmis în flux gratuit.

9. Binaural Beats - Sunetele / bătăile binaurale
OnlineToneGenerator.com şi autorul acestui articol nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice consecințe negative care decurg din utilizarea Generatorului stereofonic, iar prin declanşarea softului, sunteți de acord să acceptaţi că aţi luat luat la cunoştinţă această notă informativă şi vă asumaţi integral orice efecte rezultate!
Dacă nu sunteți sigur sau nu sunteţi de acord cu această notă, nu apăsați play!

Nu ar trebui să utilizați generatorul de sunete binaural dacă sunteți sub 18 ani, gravidă, predispus la convulsii, sau suferind de o boală mintală, deoarece nu există studii ştiinţifice elocvente pentru efectele generate asupra acestor categorii de persoane.
Când două unde sinusoidale de frecvențe puțin diferite (de exemplu, F1 și F2) sunt redate pe un difuzor, undele vor fi supuse unor interferențe.
Acest lucru înseamnă că, în momentul în care sunetul ajunge la urechile tale, ele vor fi adăugate fizic împreună și această superpoziție are ca rezultat o a treia undă, de o frecvență (f1 + f2) / 2, care "bate" la o frecvență de f2 - f1.
În cazul în care cele două tonuri sunt redate prin intermediul căștilor (o singură frecvență în urechea stângă, alta în urechea dreaptă) fiecare ureche primește un ton pur și nu poate avea loc nici o interferență fizică.
Însă, în mod uimitor, majoritatea oamenilor vor percepe în continuare un sunet ca o bătaie, care este un efect pur psihologic și este cunoscut sub denumirea "bătaie binaurală".
Utilizați generatorul de bătăi binaurale stereofonic oferit, pentru a investiga acest efect, și nu ezitați să testaţi combinațiile dvs. de frecvențe preferate.
Rețineți: căștile trebuie să fie utilizate, nu difuzoarele (vei auzi o bătaie dacă foloseşti difuzoare, dar acest lucru este un fenomen fizic, spre deosebire de cel psihologic în cazul căştilor).
Generatorul de ton este în prezent compatibil doar cu Firefox 4 sau mai nou.
Avertisment: bătăile binaurale sunt disponibile pe scară largă, au un concept simplu şi există studii publicate (a se vedea de exemplu Helané Wahbeh, Carlo Calabrese, and Heather Zwickey. The Journal of Alternative and Complementary Medicine. January/February 2007, 13(1): 25-32), iar reultatele au arătat că acestea pot reduce nivelul de anxietate.
Cu toate acestea, bătăile binaurale sunt echivalentul auditiv al stroboscopului (flashuri luminoase), și pentru anumite frecvențe pot afecta comportamentul undelor cerebrale - un proces numit "entrainment" - "antrenare".
Este recomandabil să solicitați sfatul profesional al medicului dvs înainte de utilizare!


Pentru mai multe informaţii despre bătăile binaurale şi cercetări asupra lor, vezi acest articol al meu explicativ:  http://loveblog4all.blogspot.ro/2013/09/institutul-monroe-tmi-si-tehnologia.html

10. Frecvenţa 432 HzMulți oameni preferă sunetul de 432 Hz simţind a fi un sunet mai calm, mai natural în comparație cu cel de 440Hz. 
Scepticii vor pretinde că acest lucru nu este nimic mai mult decât pseudo-știință. 
La OnlineToneGenerator.com, ai instrumentele necesare pentru a efectua teste şi exerciţii personale.
Utilizează geneeratorul de ton pentru a asculta sunetul de 432 Hz online, și trage propriile tale concluzii.

Pe site mai găseşti şi alte funcţii interesante, dar pentru exerciţiul de relaxare sunt utile cele descrise mai sus.
Dacă nu poţi accesa acest site, deoarece browserul nu-ţi permite, şi nu poţi instala un browser recomandat, îţi ofer şi alternative:
1- un link către alt site, alt generator de sunete, mai simpluţ, unde poţi experimenta ceea ce am descris mai sus, dar nu poţi salva:  http://www.szynalski.com/tone-generator/
Sunetele binaurale le poţi obţine doar dacă deschizi două ferestre cu acelaşi soft, şi să pui pe fiecare un sunet diferit.
Exemplu: Pentru un sunet binaural (bătaie binaurală) de 7,83 Hz - frecvenţa de rezonanţă planetară Schumann, vei fixa o diferenţă de 7,83 Hz între cele două sunete, de exemplu 400 Hz unul şi 407,83 (408) Hz celălalt. ;) 
2- Un generator mai complex, gratuit, care trebuie downloadat - Gnaural :  https://sourceforge.net/projects/gnaural/?source=typ_redirect

Lucrez acum la exerciţiile de relaxare create de mine cu Audacity, le voi posta şi pe acelea în curând, spre exemplificare a ceea ce se poate destul de uşor crea de fiecare.
Ai mai jos playlistul meu Youtube "Relaxarea" (38 videoclipuri dec 2016), ce include un exerciţiu mai vechi creat de mine, ce utilizează sugestia vocală:
Voi include şi exerciţiile noi, în curând.
Am creat un material de 8 minute (în urmă cu mai mult timp, mi-am amintit acum :) ), cu sunete binaurale - tonuri de generator de sunete, perfect constante, în care 4 minute sunt cuplate, un sunet de 100 Hz cu unul de 104 Hz, şi următoarele 4 minute, unul de 104 Hz cu unul de 108 Hz.
Îl poţi auzi şi descărca de aici (cu programul trilulilu download de exemplu) : 
http://www.trilulilu.ro/muzica-ambientala/sunete-binaurale-100-cu104-si-104-cu-108-hz-8-min

Este recomandat de a se asculta în căşti, fără a da volumul tare.
Diferenţa dintre ele este deci de 4 Hz, ceea ce determina producerea unui al treilea sunet, care se manifesta ca o "bataie binaurala", specifica pentru inducerea ritmului Delta cranian. 
Cele 2 sunete sunt constante !
Dupa cateva minute de ascultare a materialului audio, frecventele celor doua emisfere craniene se vor acorda pe ritmul Delta de 4 Hz, conform bătăii binaurale, şi se vor sincroniza! 
Corpul se va relaxa tot mai mult, progresiv, dar mintea va ramâne lucidă.
Am postat ulterior şi o bătaie binaurală fantomă de 6 bps (bătăi pe secundă), corespunzătoare ritmului cerebral Theta (4-8 hz), rezultată din emiterea unui ton de 300 hz într-o ureche şi 306 hz, în cealaltă ureche. 
Dacă scoţi o cască din ureche, bătaia (vibraţia sonoră) dispare.
http://www.trilulilu.ro/profil/Katonanico/fisiere/muzica

La sunetul meu se pare că softul folosit a trecut ambele sunete pe fiecare canal /ureche, şi a rezultat o bătaie binaurală chiar în sistemul audio, deoarece dacă am scos o cască, bătaia se aude în continuare în cealaltă, iar wooferul îmi face să vibreze masa, dacă pun sunetul pe sistemul audio, ceea ce nu a fi trebuit să se întâmple.
Oricum, ascultând acest sunet în căşti, după 2-3 repetări am început să simt o stare de bine, relaxantă, indescriptibilă...
Asculta doar in conditia in care te afli in repaus total, cand nu efectuezi nici un fel de alte activitati.
Pentru o meditatie mai indelungata, descarca materialul pe calculator si pune playerul pe repetare la infinit, ca sa nu trebuiasca sa te tot intrerupi pentru a tot da play.

Poţi asculta şi materialele unor specialişti cu experienţă mai îndelungată, descărcând acest program - Brain Wave Generator:
http://www.bwgen.com/theory.htm
Download BrainWave Generator 3.1 http://www.bwgen.com/download.htmhttp://en.wikipedia.org/...
http://www.transparentcorp.com/

Pentru telefoane şi tablete android, daţi căutare în marketurile de aplicaţii după cuvântul "binaural", şi veţi găsi aplicaţii interesante.

Descarcă, şi ascultă material audio mp3 cu proprietăţi vindecătoare :http://www.monroeinstitute.org/.../cat/healing-journeys
http://www.monroeinstitute.org/.../forgiveness-meditation

COLECŢIE DE DESCĂRCAT GRATUIT :
Free Binaural Beats offers the webs largest database of binaural beats and isochronic tones for meditation.
We have hundreds of high quality 320 kbps Binaural Beat Sessions.
Experience a Change with Binaural Beats…
We Believe everyone should experience the great effects of binaural beats without paying big money to do so !
Binaural Beats are a proven brain wave entrainment
audio stimulus that are guaranteed to alter your state of consciousness .
To enjoy this experience :
1. Browse from our huge selection and select the file that best fits your needs.
2. Get in a comfortable position while wearing your favorite pair of headphones and press play.
3. Enjoy – It’s safe, natural and WORKS!
http://free-binaural-beats.com/
http://free-binaural-beats.com/the-sitemap/

Alte exemple de exerciţii cu sunete binaurale create de alţii:

Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Cymatica - Cymatics 
Am vorbit câte ceva despre Cymatica în articolul despre Rezonanţă
Cu generatoarele de ton prezentate mai sus poţi să efectuezi propriile tale experimente privind modul în care materia reacţionează la vibraţii, câmp, diferite frecvenţe!
Pune o placă pe un difuzor, pe placă pune ceva substanţă prăfoasă, nisip, pilitură de fier, făină, etc, sau chiar un vas cu apă, apoi geneerează diferite frecvenţe în difuzor şi observă reacţia interesantă a substanţelor folosite, tiparele care sunt în directă corelaţie cu frecvenţele vibratorii!
Succes !

Frecvențe specifice pentru stimularea cerebrală
Mai jos este prezentată o listă a frecvențelor care se presupune că pot afecta într-un fel sau altul mintea umană sau corpul. 
Respectivele frecvențe sunt împărțite în trei mari categorii:
1. Frecvențe ale undelor cerebrale – acestea sunt frecvențe asociate cu diferite stări mentale. 
Folosind antrenarea undelor cerebrale, puteți conduce creierul să funcționeze într-un anumit domeniu restrâns de frecvențe ce are asociată o stare specifică de conștiință.
2. Frecvențe “vindecătoare” – acestea sunt frecvențe care se spune că pot fi folosite pentru a vindeca diferite feluri de boli sau pentru a stimula o regiune anumită a corpului. 
Pentru a ajunge la aceste rezultate, unii folosesc câmpuri electromagnetice aplicate unei părți specifice a corpului, iar alții folosesc vibrațiile și sunetul.
3. Frecvențe ale fenomenelor naturale – acestea includ frecvențele care sunt prezente în natură (de exemplu rezonanța Schumann), precum și tonuri sonore calculate pe baza perioadei de revoluție/orbitei a diferitelor planete. 
Se spune că aceste frecvențe pot afecta pe oameni într-o varietate de moduri.
0,1-3 Hz, domeniul delta: somn profund, visare lucidă, funcții imunitare crescute, hipnoză, conștiință diminuată a lumii fizice, acces la inconștient, undele cerebrale dominante la bebelușii sub un an; aceste unde se reduc, în general, atunci când ne focalizăm asupra unui lucru, dar în cazul unei persoane cu deficit de atenție aceste unde delta sporesc atunci când respectiva persoană încearcă să se focalizeze.
Sub 0,5 Hz, domeniul epsilon: stări extraordinare de conștiință, stări meditative înalte, stări extatice de conștiință, stări de inspirație, intuiție spirituală, experiențe extracorporale.
0,5 – 4 Hz, domeniul delta: somn profund fără vise, transă; frecvență antiîmbătrânire, reduce cantitatea de cortizol, un hormon asociat cu stresul și cu îmbătrânirea; crește nivelurile de DHEA (antiîmbătrânire) și melatonina (încetinește îmbătrânirea); este un domeniu de frecvențe asociat cu mintea inconștientă și cu starea de somn; împreună cu alte frecvențe din starea de veghe, delta acționează ca o formă de radar, prin care este căutată informația, persoana ajungând să înțeleagă la cel mai profund nivel lucruri pe care nu le putem înțelege prin procesul gândirii normale; conferă intuiție, stare de empatie și intuiție instinctuală; favorizează vindecările miraculoase, cunoașterea spirituală, dezvoltarea personalității, renașterea spirituală, recuperarea după traumatisme, starea de a fi una cu universul, experiențe la limita dintre viață și moarte, caracterizate de o stare beatifică de existență oarecum inconștientă, ca în cazul somnului profund sau al stării de comă.
1 Hz: stare de bine, stimularea glandei pituitare pentru a elibera hormonul de creștere.
1,45 Hz: acordul dintre hipotalamus, glanda pituitară și glanda pineală.
1,5 Hz: frecvență de vindecare universală.
2 Hz: regenerare nervoasă.
2,5 Hz: calmarea durerii, relaxare; producerea endogenă de substanțe opiacee; efect sedativ.
3,44 Hz: asociată cu ovarele, vitalitate, viață pe toate nivelurile.
3,5 Hz: simțământul de unitate cu totul, învățarea ușoară a limbii, sporirea receptivității, un remediu pentru depresie și anxietate, regenerarea întregii făpturi, stimuarea ADN-ului.
3,5-7,5 Hz: creativitate, intuiție, reverie, fantezie, reamintire, imaginație, visare, somnolență, unitate, cunoaștere, depozit de amintiri, emoții, senzații. Poate conduce la stări de transă. Starea dintre veghe și somn, susține învățarea și memoria când funcționează normal. Este o stare anormală la adulții în stare de veghe, dar prezentă în mod normal la copiii de până la 13 ani.
3,6 Hz: remediu pentru mânie și iritabilitate.
3,84 Hz: asociată cu ficatul și pancreasul.
3,9 Hz: remediu pentru comportament antisocial; favorizează visele lucide, facilitează accesul ușor la resursele interioare și creează spațiul pentru pacea profundă interioară și pentru reînnoirea de sine.
4-6 Hz: schimbarea atitudinii și comportamentului.
4-7 Hz: reamintire, fantezie, imaginație, creativitate, planuri, visare, somnolență, acces la subconștient, meditație profundă, tensiune sanguină scăzută, se spune că vindecă dependențele nefaste, crește dorința sexuală, transformarea credințelor limitatoare, vindecare fizică și emoțională, dorința de a explora viața, înțelepciune, credință, unele abilități psihice, străfulgerări de inspiratie, învățarea la limita somnului, relaxare profundă, nivele înalte de conștiință, imaginație vie.
4-12 Hz: frecvențele de rezonanță ale mușchilor scheletici.
4 Hz: encefaline, percepție extrasenzorială, telepatie, vital pentru memorie și învățat, asociată cu numirea obiectelor.
4,11 Hz: asociată cu rinichii.
4,5 Hz: stare de conștiință specifică transelor șamanice/cântecelor budiste tibetane.
4,5-6,5 Hz: visare trează, imagini vii.
4,6 Hz: asociată cu splena și cu sângele.
4,9 Hz: introspecție, induce relaxarea, meditația și somnul profund.
5 Hz: rezolvarea unor probleme neobișnuite și reducerea nevoii de somn și de visare excesivă; stări de relaxare, calmarea durerii (creșterea beta-endorfinelor cu 10-50%).
5-10 Hz: relaxare.
5,14 Hz: asociată cu stomacul (acceptarea emoțională).
5,35 Hz: asociată cu plămânii.
5,5 Hz: Intuiție profundă.
6 Hz: stimularea memoriei de lungă durată.
6-10 Hz: vizualizarea creatoare.
6,15 Hz: asociată cu inima (iubire, caldură).
6,2-6,7 Hz: linia de mijloc theta este un EEG specific, remarcat la persoanele care sunt angajate într-o activitate cognitivă, precum rezolvarea unor probleme de matematică.
6,26-6,6 Hz: desincronizarea emisferelor cerebrale, confuzie, anxietate, depresie, insomnie.
6,88 Hz: asociată cu claviculele (vitalitate, echilibru general, stabilitate).
7-8 Hz: pentru vindecare prin punerea mâinilor, tratamentul dependențelor nefaste.
7 Hz: tratamentul perturbărilor de somn, creșterea oaselor.
7,5 Hz: gândire creativă în artă.
7,5-8 Hz: pentru tratarea dependențelor de alcool și de droguri; acest domeniu de frecvențe creează senzația de împlinire, de satisfacție, aspect care lipsește la persoanele dependente de alcool și droguri.
7,69 Hz: asociată cu umerii (înviorarea mâinilor, expansiune, predarea unor cunoștințe).
7,83 Hz: REZONANȚA SCHUMANN, stimularea glandei pituitare pentru a elibera hormonul de creștere, ajută la dezvoltarea mușchilor, la vindecarea traumelor, are efecte reîntineritoare, este frecvența de rezonanță a Pământului, favorizează învățarea /vindecarea rapidă.
8-8,6 Hz: reducerea stresului și anxietății.
8-10 Hz: învățarea unor noi informații, refacere rapidă, conștiința de sine, integrarea armonioasă minte/corp, echilibru.
8-12 Hz: domeniul undelor alpha, relaxare, capacitate extraordinară de învățare, gândire pozitivă, favorizează rezolvarea creativă a unor probleme, elevarea stării de spirit, reducerea stresului, intuiții profunde, inspirație, motivație; relaxat și, totuși, atent; calm, stări mentale lucide, sentimente plăcute; este o stare prezentă mai mult la oamenii extrovertiți, decât la cei introvertiți.
8-13 Hz: realaxat, dar nu somnoros, stare liniștită de conștiință, amplifică mediumitatea, stări de vid mental, detașare; poate cauza, eventual, spasme epileptice.
8 Hz: repararea ADN-ului, asociată cu centrul energetic de la baza coloanei vertebrale.
8,22 Hz: asociată cu gura (vorbire, creativitate).
8,3 Hz: favorizează clarvederea.
8,6-9,8 Hz: induce somnul, senzații de furnicături.
9,4 Hz: frecvență importantă pentru probleme de prostată.
10 Hz: eliberarea sporită de serotonină, care îmbunătățește starea psihică; acționează ca un analgezic, bună pentru mahmureală; anticonvulsivă, activează rinichii, crește temperatura corpului; este un gen de frecvență de așteptare în timp ce subconștientul lucrează la frecvențe mai joase; coordonarea impulsurilor motorii; asociată cu plexul solar/centrul energetic din zona ombilicului; atenție sporită (cauzată de o creștere a norepinefrinei și sewrotoninei și de o descreștere a melatoninei), stare de bine și de scădere a durerii (cauzată de creșterea beta-endorfinelor); stimulent al glandelor suprarenale; folosită pentru tratarea deficitului de atenție și pentru vindecarea ligamentelor.
10-12 Hz: domeniul înalt alpha, bun pentru centrare, vindecare, legătura minte/corp.
10,2 Hz: catecolamine
10,5 Hz: frecvența pentru vindecarea corpului, unitatea minte/corp, mersul pe foc, stabilizator și stimulator al imunității, bună în convalescență; scade tensiunea sanguină, asociată cu centrul energetic al inimii.
10,6 Hz: relaxat și atent.
10,7 Hz: asociat cu urechile.
11 Hz: reducerea stresului.
11-14 Hz: atenție focalizată.
11,5-14,5 Hz: dacă se urmărește o creștere a inteligenței și a eficienței mentale trebuie folosită o bandă de frecvență cu frecvența de 13 Hz în centru.
12 Hz: centrare, stabilitate mentală, claritate mentală, asociată cu centrul energetic al gâtului.
12-36 Hz: domeniul de unde beta, dominant în starea de veghe la adulți, cu ochii deschiși, când ascultă și gândesc, când rezolvă o problemă, când iau o decizie, când procesează informațiile din lumea înconjurătoare.
12-14 Hz: frecvență bună pentru a învăța, pentru a absorbi în mod pasiv informația, când plănuiești să te gândești mai încolo la acea informație.
12-15 Hz: focalizare relaxată, abilități crescute ale atenției; tratarea hiperactivității, folosită pentru tratarea autismului în forme ușoare.
12,3 Hz: asociată cu ochii.
13-27 Hz: domeniul undelor beta, asociat cu atenția focalizată către stimulii exteriori, activitatea mentală alertă, starea normală de veghe și procesele cognitive active.
13 Hz: asociată cu centrul energetic al frunții (pituitara, creierul mic, sistemul nervos, vizualizare, conceptualizare).
13,8 Hz: asociată cu lobii frontali (decizia finală, al șaptelea simț)
14-15 Hz: încetinește reflexele condiționate.
14 Hz: a doua rezonanță Schumann.
15-24 Hz: euforie.
15 Hz: asociată cu centrul energetic din creștetul capului (glanda pineală, creierul superior) proliferarea fibroblastelor.
15,4 Hz: asociată cu cortexul și cu inteligența.
16 Hz: limita de jos a sunetelor audibile de către om, eliberarea de oxigen și calciu în celule.
16,4 Hz: asociată cu varful capului.
18 + Hz: favorizează comportamentul hiperactiv, memoria, cititul și scrisul (în conjuncție cu 10 Hz).
20 Hz: a treia rezonanță Schumann, stimulează glanda pineală, folosită pentru probleme ale sinusurilor, răceli la cap și dureri de cap.
20,215 Hz: mimează efectele LSD-ului.
22 Hz: folosită în conjuncție cu 14 Hz pentru creșterea inteligenței și în conjuncție cu 40 Hz pentru vindecarea psihică.
26 Hz: a patra rezonanță Schumann.
27-44 Hz: domeniu de frecvențe care au efecte regeneratoare asupra corpului, în special în ceea ce privește vindecarea și întărirea oaselor.
30-60 Hz: domeniul undelor gamma, include luarea deciziilor în stări de frică, tensiune musculară.
31,32 Hz: stimulează glanda pituitară să elibereze hormonul de creștere (ajută la dezvoltarea musculară, la recuperarea după accidente, are efecte întineritoare).
38 Hz: eliberarea de endorfine.
39 Hz: a șasea rezonanță Schumann.
40-60 Hz: efecte anxiolitice, stimulează eliberarea de beta-endorfine.
45 Hz: a șaptea frecvență Schumann.
73,6 Hz: asociată cu organele genitale.
80 Hz: implicată în stimularea producerii de 5-hidroxitriptamină împreună cu 160 Hz.
82,3 Hz: asociată cu vezica urinară.
85,5 Hz: asociată cu intestinele.
90-111 Hz: beta-endorfine producătoare de plăcere.
90 Hz: sentimente frumoase, siguranță, stare de bine, echilibru.
95 Hz: folosită pentru calmarea durerii, împreună cu 3040 Hz.
98,4 Hz: asociată cu centrul energetic situat la 3 cm sub ombilic, numit hara la japonezi.
105 Hz: vedere de ansamblu asupra unei situații.
108 Hz: cunoaștere totală.
110 Hz: asociată cu stomacul și ovarele.
111 Hz: beta-endorfine.
117,3 Hz: asociată cu pancreasul.
132 Hz: asociată cu rinichii și coccisul.
136,1 Hz: rezonează cu anul pământesc, cu perioada necesară Pământului pentru a face o rotație completă în jurul Soarelui; liniștește, echilibrează, asociată cu sufletul.
140,25 Hz: asociată cu Pluto, cu schimbări și situații de criză.
141,27 Hz: asociată cu Mercur, intelectul și mișcarea.
144 Hz: ajută în cazul durerilor de cap.
144,72 Hz: asociată cu Marte, activitatea, energia.
146 Hz: folosită în infecția sinusurilor sau în răceala la cap.
147 Hz: asociată cu splina/sângele.
147,85 Hz: asociată cu Saturn, sporește concentrarea și intuirea aspectelor legate de destin.
164,3 Hz: asociată cu vezica biliară.
165 Hz: asociată cu stomacul.
165-170 Hz: cădere spirituală/colapsul conștiinței.
171 Hz: asociată cu plămânii.
176 Hz: asociată cu colonul (intestinul gros).
183,58 Hz: asociată cu Jupiter, creștere, succes, justiție, spiritualitate.
197 Hz: asociată cu inima.
207,36 Hz: asociată cu Uranus, spontaneitate, independență, originalitate.
210,42 Hz: frecvența Lunii sinodice, stimulează energia sexuală, susține comunicarea erotică, regularizează menstruația, elimină perturbările din sistemul glandular și limfatic.
211,44 Hz: asociată cu Neptun, inconștientul, secretele, imaginația, dragostea spirituală.
220 Hz: frecvență asociată cu plămânii, cu claviculele și ovarele.
221,23 Hz: asociată cu Venus, dragostea, sexualitatea, armonia.
227,43 Hz
: asociată cu Luna siderală.
250 Hz: elevează și revitalizează.
281 Hz: asociata cu intestinele.
281,6 Hz: asociată cu intestinul subțire.
295,8 Hz: asociată cu lipidele.
315,8 Hz: asociată cu creierul.
317,83 Hz: asociată cu ficatul.
319,88 Hz: asociată cu rinichiul.
321,9 Hz: asociată cu sângele.
324 Hz: asociată cu mușchii.
330 Hz: folosită pentru a trata alergiile, împreună cu 3 Hz.
332,8 Hz: asociată cu orbita Soarelui.
341 Hz: centrul energetic al inimii.
342 Hz: asociată cu urechile.
352 Hz: asociată cu vezica urinara.
360 Hz: frecvență de echilibrare, aduce stări de bucurie și vindecare.
400 Hz: frecvență asociată cu manganul.
416 Hz: frecvență asociată cu fierul.
418,3 Hz: frecvență asociată cu oasele.
420,82 Hz: Luna: dragoste, sensibilitate, creativitate, feminitate.
426,7 Hz: asociată cu centrul energetic al frunții.
439 Hz: asociată cu centrul energetic din creștetul capului.
440 Hz: nota La, asociată cu lobii frontali.
448 Hz: asociată cu centrul energetic al frunții.
464 Hz: asociată cu cuprul.
480 Hz: asociată cu fosforul și zincul.
492 Hz: asociată cu splina.
492,8 Hz: asociată cu glandele suprarenale, tiroida și paratiroida.
528 Hz: repararea ADN-ului.
639 Hz: favorizează legăturile/relațiile.
727 Hz: pentru alergii și sinuzite.
741 Hz: trezirea intuiției.
880 Hz: asociată cu lobii frontali, utilizată pentru alergii și sinuzită.
952 Hz: folosita pentru infecția sinusurilor/răceli la cap.
965 Hz: relaxează mușchii, în special cei ai gâtului.
984 Hz: asociată cu cortexul.
1000 Hz: asociată cu neuronii din creier.
1052 Hz: asociată cu vârful capului.
1552, 1600 Hz: folosită pentru probleme oculare.
5000 – 8000 Hz: reîncarcă “bateriile creierului”, ușurează stările de anxietate.
9999 Hz: vitalitate generală și energie.
Sursa: http://www.electro-terapie.ro/index.php/2-uncategorised/166-frecvente-specifice-cerebraleAPARATE DE TERAPIE ALTERNATIVĂ BAZATE PE REZONANŢĂ !
APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

Vital Protect, este un generator de rezonanţă Schumann pe 7,83 Hz, singurul produs în România, cu efecte benefice asupra organismului omenesc. 
Există două modele, pe care le poţi cumpăra online dând click pe linkul de mai sus

BIO SYNERGY - TERAPIA ALTERNATIVĂ PRIN REZONANŢĂ CU AUR COLOIDAL !
Un cadou minunat pt cineva drag ţie !  Link
Terapie alternativă pentru  REÎNTINERIRE și  REGENERARE celulară
-Reface țesutul nervos
-Reîntinerește
-Amplifică forța vitală !
Bio Synergy nu are nevoie de o sursă externă pentru a se activa (curent electric sau baterii).
Vibrațiile energetice ale aurului coloidal sunt transmise prin fenomenul de REZONANŢĂ în interiorul organismului și acționează în profunzime asupra ADN-ului, refăcându-i structura și stimulându-l să funcționeze la parametri optimi. 
Aceasta este probabil calea cea mai scurtă și naturală către sănătate și frumusețe în toate sensurile posibile.
Urmăreşte şi prezentarea video !
Bio Synergy se află în topul celor mai performante soluții pentru reîntinerire și regenerare celulară.
Este vorba despre terapia cu aur coloidal cunoscută și utilizată încă din cele mai vechi timpuri de către cele mai frumoase și renumite femei din lume.
Aurul este considerat cel mai nobil metal, însăși sursa vieții, și a fost întrebuințat sub diferite forme în terapiile pentru vindecare, reîntinerire, înfrumusețare și chiar evoluție spirituală.
Dintre toate metalele, aurul posedă cel mai puternic potențial de a retrezi forțele vitale și de a reîntineri organismul.
Aceasta este probabil calea cea mai scurtă și naturală către sanatate și frumusețe în toate sensurile posibile.
Efectele pe care le produce în corp sunt:
-stimularea proceselor de regenerare la nivel celular,
-regenerarea forței vitale și reîntinerire,
-efect vasodilatator la nivelul sângelui,
-activează circulației sângelui și crește eficiența metabolismului,
-favorizează procesele de regenerare la nivelul creierului după accidente vasculare cerebrale sau traume,
-stimularea proceselor de vindecare în organism,
-efecte benefice semnificative în tratarea depresiei,
-susținerea și dinamizarea fenomenelor de reîntinerire la nivelul întregului corp,
-odihnă generală a organismului și senzația interioară de “totul funcționează natural”,
-o mai bună sănătate a oaselor (protejarea împotriva osteoporozei, artritei, guta, etc.)
Informaţii detaliate, prezentarea video şi preţul, aici:  link1 şi aici link2

Află ce este Rezonanţa, Rezonanţa Schumann, Terapia prin Rezonanţă - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.com/2016/12/afla-ce-este-rezonanta-rezonanta.html

NEUROLOGII AU DESCOPERIT O MELODIE CARE REDUCE ANXIETATEA CU 65 PROCENTE! ASCULT-O AICI

CĂRŢI SPIRITUALITATE, EZOTERISM, PARANORMAL, PARAPSIHOLOGIE (şi nu numai) recomandate de Kato : 

De AICI sau AICI POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde.

Dacă ţi-a plăcut:
- dă un Like şi o Distribuire ( pe PC latura din stânga a monitorului şi sub fiecare articol, pe dispozitivele mobile în partea de jos a ecranului - 2 săgeţi de apăsat pt Urmărire (Follow) şi Partajare / Distribuire, şi sub fiecare articol )
- pe PC apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
- abonează-te prin email, prin serviciul FeedBurner la acest blog aici : http://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial

Abonează-te la postările noi ale blogurilor mele prin email, serviciul Feedburner, dând click aici :

-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen în căsuţa de "Căutare", sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico

Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. Mulţumesc !

Aici ai linkul către Cuprinsul tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Loveblog4all" la un click distanţă - peste 500 articole ! : http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  

software-deals.ro

Evenimente generale Cluj Allevents.in:Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu