Video embed

Xara 3d

duminică, 29 noiembrie 2015

Comunicare cu spirite sau cu fiinţe extraterestre ? Analiză de caz




"Inuaki - Reptilianul din mine" - analiza unui caz de comunicare cu "fiinţe extraterestre"


 (Articolul l-am publicat în data de 09 Mai 2011, pe unul dintre forumurile mele)
  În acest articol mă voi referi la un text cu largă răspândire pe net : "Inuaki, reptilianul din mine. Confesiunile unei fiinţe reptiliene ARYANA HAVAH"
  Nu îl voi reproduce integral, căci are 40 de pagini, doar voi folosi unele idei şi citate mai concludente, pentru a-l analiza şi comenta. 

 Chiar dacă articolul în sine poate fi un "fake", un fals, el ilustrează bine modul în care spirite decorporate folosesc instrumente ca telepatia şi sugestia, pentru a influenţa gândirea şi comportamentul oamenilor (spirite întrupate în plan terestru). 
 Nu contează foarte mult dacă acest caz este real sau nu, dacă autorul descrie într-adevăr evenimente reale, căci el ilustrează destul de fidel modul real în care au loc astfel de comunicări telepatice. 
 Este important de înţeles "şmecheriile" psihologice folosite, instrumentele de care folosesc diverse entităţi, atât binevoitoare cât şi răuvoitoare, pentru a te influenţa, pe tine şi alţi oameni. 
 Cei mai naivi şi mai creduli, cât şi cei cu credinţe şi convingeri de nezdruncinat, sunt ţinta preferată a amuzamentului unor entităţi aflate pe niveluri evolutive mai inferioare, care se distrează copios pe seama confuziei pe care o răspândesc, şi a farselor şi păcălelilor pe care le pun la cale, ca nişte ...copii puşi pe şotii.
  Părerile mele pot prezenta o importanţă reală pentru tine, doar în măsura în care îţi pun în mişcare gândirea, ideile tale personale, în măsura în care le supui unei analize logice. 

 Nu ţin să-mi impun părerile nimănui, căci fiecare trebuie să descopere Adevărul prin concluzii elaborate în mintea sa.  
 Citeşte, analizează, şi formează-ţi propria ta părere, atât despre articolul în cauză, cât şi despre Lume şi Viaţă, în general...
  În deschidere, autorul articolului îşi face o scurtă prezentare, care merită citită, măcar de ...amuzament : "Înainte de orice aş dori să vă povestesc câte ceva despre mine.
Nu sunt o persoană facilă, din contră, sunt una din fiinţele care caută, scormonesc, contestă şi îşi bazează logica, nu atât pe argumente ştiinţifice, cât pe trăiri sau experienţe proprii. Nu pot spune că sunt o novice în domeniul paranomalului, căci încă din copilarie primesc mesaje şi comunicări, însă, datorită pregătirii, mă uit întâi la disfuncţiile interlocutorului, şi abia apoi la capacităţi.
Trebuie să vă spun că eu sunt psiholog şi lucrez preponderent cu copiii. Am copii de toate vârstele şi de toate categoriile sociale. "
1. Limbajul şi termenii folosiţi, atât în deschidere, cât şi în continuare, nu pare să fie al unui psihoterapeut, căci ei folosesc în mod curent termeni de specialitate, din obişnuinţă, mulţi chiar în exces, pentru a epata, pentru a-şi da importanţă, pentru a-şi sublinia valoarea pregătirii personale în domeniu, etc.
2. Faptul că nu este "o persoană facilă", pentru un psiholog este ceva dezastruos, căci acest fapt blochează procesul de înţelegere şi comunicare. ;)
3. Faptul că "îşi bazează logica, nu atât pe argumente ştiinţifice, cât pe trăiri sau experienţe proprii" este, şi acesta, dezastruos pentru un psihoterapeut, căci Logica şi Psihologia sunt Ştiinţe a căror baze sunt formate din ...argumente ştiinţifice ! 

 Deci persoana care susţine că este psiholog, afirmă despre ea faptul că ea nu dă importanţă nici unei ştiinţe ! 
 asta înseamnă că, implicit nici... Psihologiei ! 
 Toată logica ei se bazează pe trăirile şi experienţele sale limitate, pe... convingeri personale !
4. Nu este o novice în domeniul paranormalului deoarece încă din copilărie primeşte mesaje şi comunicări ! Reţine ! 

Aceste mesaje şi comunicări au pentru ea o importanţă mai mare decât ştiinţa, căci ele constituie... experienţă personală ! 
 Ceea ce am "citit" eu, "printre rânduri", este faptul că materialul este scris de o persoană care pretinde că este psiholog, că primeşte mesaje şi comunicări cu caracter paranormal foarte importante, şi că a primit o comunicare foarte importantă, de la un... extraterestru, prin intermediul unui copil, pe care mama sa l-a adus, de fapt, la tratament, deoarece ..."aude voci" !
Şi eu aud o voce, care-mi şopteşte că "psiholoaga" cu experienţă personală, care aude voci din copilărie, şi nu o prea interesează ştiinţa, Logica şi Psihologia, este o autoare de materiale ...SF. 

 Posibil ca povestea să fie preluată chiar din literatura din acest domeniu(SF)
5. Eu nu pot să afirm cu certitudine că acesta-i adevărul, că persoana minte sau fabulează. 

 Eu, însă, atrag atenţia asupra faptului că întreaga poveste este cusută cu aţă albă, într-un stil grosolan, fiind cam ...ruptă de Realitate.
  Efectuând o analiză probabilistică "ochiometrică", în sensul : "ce % din psihologi pot avea un astfel de limbaj şi exprimare ...nepsihologică ?", " ce % din psihologi nu se bazează pe argumentele ştiinţifice ale profesiei lor, ci pe trăirile şi experienţele proprii ?" , "ce procent din psihologi primesc de mici mesaje şi comunicări paranormale ?" ...eu zic că ...o fi o ...excepţie, de la ...Reguli.  

 Da, da, de la ...toate Regulile
"... ştiam că trebuie să vină un băieţel nou. La ora stabilită, acesta intră în cabinet împreună cu mama sa. Puştiul, un copil superb, cu ochii albaştri precum cerul de vară, cu părul şaten, ciufulit, era îmbrăcat într-o pereche de blugi nu foarte noi şi un tricou galben pe care scria Love me...

  ... Se uită lung la mine, după care se aşeză hotărât pe fotoliu. Aflu, deşi ştiam din fişă, că se numeşte David (aici nu este numele lui real) şi că are 7 ani. 
 De obicei, după o scurtă perioadă de acomodare, când simt că pot comunica cu copilul, rog părintele însoţitor să aştepte în sala de aşteptare, însă spre surprinderea mea, David îi spune mamei lui să plece. 
 Sunt intrigată de reacţia lui, mai ales că nu adusesem vorba despre aşa ceva şi încerc să mă lamuresc. Aflu de la el că a fost adus aici de către mama lui ca urmare a faptului ca el aude "o voce în cap, ca şi cum ar fi la telefon", care îi vorbeşte şi pe care o întreabă vrute şi nevrute, inclusiv cum să treacă la anumite niveluri pe calculator, voce care întotdeauna îi dă răspunsuri corecte.
 Îl întreb dacă ştie cum se numeşte acea voce şi îmi spune că el îl cheamă cu numele de Agthon, că acesta vine dintr-o altă constelaţie, din care a sosit şi el la reîncarnare, şi că au stabilit să rămâna în contact pe toată durata şederii lui aici, pe acest pământ. "


"El aude "o voce în cap, ca şi cum ar fi la telefon", care îi vorbeşte, pe care o întreabă vrute şi nevrute, inclusiv cum să treacă la anumite niveluri pe calculator, voce care întotdeauna îi dă răspunsuri corecte."
1. Deci copilul "aude o voce în cap", simptom de schizofrenie, pentru orice psiholog, dar psiholoaga nu pomeneşte nimic despre acest fapt, prin prisma profesiei sale, nici în continuare,ca şi cum ar fi ceva foarte... normal, şi nu patologic, dpdv psihologic ! 

 Doar şi ea aude voci, de mică, şi este ceva firesc, nu-i aşa ?  
 Nu-l va supune la nici un test psihologic, nu are nevoie de nici un fel de analize, nu-l întreabă nimic, nici pe el, nici pe mama lui de paranormal, despre antecedente în familie, istoricul tulburării, posibilele accidente cranio-cerebrale suferite anterior, etc. 
 Ce rost ar avea, nu-i aşa ? Argumentele ştiinţifice reprezintă ceva pe care nu-şi poate baza ...logica ei de psihoterapeută, cu experienţă personală !
2. Faptul că vocea percepută în cap se aude "ca şi cum ar fi la telefon", nu reprezintă ceva neobişnuit, existând o cazuistică bogată în acest sens. 

 În articolele despre Vanga D., am subliniat faptul că şi ea percepea vocile Vamfimienilor în mod asemănător, şi că ei chiar îi puneau uneori un fel de căşti pe cap, pentru a recepţiona mai bine vocile care păreau foarte îndepărtate, având ecou, etc.
  La capitolul dedicat ocultismului, şi spiritismului în special (pe forum), (comunicări între Spiritele încorporate în trupuri omeneşti = oameni, şi Spirite neîncorporate), am subliniat faptul că aceste "voci" reprezintă, în marea lor majoritate, gânduri inoculate în mod telepatic oamenilor, de către Spirite care convieţuiesc în acelaşi plan terestru cu noi, ele fiind, însă, imperceptibile organelor de simţ trupeşti, deoarece nu sunt încorporate, nu au trup fizic, material.  

 Ele reprezintă aşadar comunicări telepatice reale, însă majoritatea lor sunt induse de Spirite inferioare, care urmăresc doar să se amuze, creînd mare confuzie printre oamenii naivi şi creduli ! 
 Spiritele se pot folosi de anumite disfuncţii anatomo- fiziologice prezente la unii oameni, care prezintă astfel o sensibilitate nativă sau dobândită în cursul vieţii, pentru a le implementa, prin sugestie telepatică sau comunicări telepatice, tot felul de ...idei năstruşnice.
3. Teoria comunicării telepatice cu extratereştrii din alte galaxii, va fi infirmată, din... greşeală , chiar de David, care va susţine ideea prezenţei unor importante interferenţe energetice terestre, care bruiază emisiile şi recepţiile undelor mentale !
4. Cum oare ar putea comunica, în timp real, un om de pe Terra, cu un reptilian extraterestru, din altă galaxie, aflat la ...N ani-lumină distanţă ? 

 Putem admite ipoteza că undele mentale se propagă prin spaţiul cosmic ...instantaneu ? Eu zic că ...nu ! 
 Dacă gândul este o formă de energie, ce se propagă prin spaţiu, atmosferă, este logic faptul că că el se propagă cu cel mult viteza luminii, şi că poate suferi bruiaje, inteferenţe, distorsiuni, etc.
 Dacă nu este o formă de energie, atunci... ce este ? :)
 În plus, chiar copilul vorbeşte de ideea prezenţei unor importante interferenţe energetice terestre, care bruiază emisiile şi recepţiile undelor mentale ! 
 Asta susţine deci teoria faptului că acea comunicare este realizată prin... unde. 
 Toate teoriile serioase existente la ora actuală, ştiinţifice, religioase, spirituale, cât şi observaţiile personale ale multor clarvăzători, infirmă teoria fantezistă a transmisiilor instantanee, ce ţine de... literatura SF ! 
 Mari Maeştrii Spirituali orientali susţin în cor, alături de unii Sfinţi Creştini ce au avut Harul Vederii în Duh (Clarviziune, Clarvedere), faptul că Rugăciunile oamenilor sunt puternic influenţate de condiţiile atmosferice terestre, de radiaţiile solare, perturbaţiile câmpului magnetic terestru, etc.  (vezi şi Rudolf Steiner)
 Din această cauză, rugăciunile adresate Divinităţii sunt mai eficiente noaptea, transmiţându-se mai uşor prin atmosfera mai puţin tulburată de căldură şi radiaţiile Soarelui, fiind preluate de Îngerii prezenţi pe Lună, transmise Entităţilor de Lumină Superioare Solare, care au sarcina de a le retransmite, la rândul lor, către Sfera Divinităţii. 
 Este o... teorie, care îşi are logica ei, având chiar un iz ...ştiinţific, părând în conformitate cu Legile Naturii. 
 Cel puţin până la... proba contrarie.  
 Dar, dacă ea va fi validată, acest fapt clar va invalida teoria comunicării mentale, telepatice, cu Extratereştrii aflaţi în afara Sistemului Solar !
 Există şi o ipoteză lansată de unii clarvăzători, care susţin faptul că există o viteză cosmică mai mare decât cea a luminii, ea fiind legată de fenomenul fizic numit gravitaţie şi atracţie gravitaţională, dar şi aceasta îşi are limitele ei ...fizice. 

 Cu alte cuvinte, calu' lu' Făt-Frumos, care mânca jăratec şi era "iute-ca-gându'", nu putea ajunge, totuşi, instantaneu, în alte galaxii.
 Există o cazuistică bogată, întocmită pe baza multor mărturii importante, consemnate în cazuri de experienţe NDE (Near Dead Experiences), Experienţe la Limita Morţii, şi OBE (Out of Body Experiences), Experienţe în Afara Corpului, în cazurile de morţi clinice, accidente, operaţii cu anestezii generale, hipnoză, etc., în care subiecţii aflaţi în stare de decorporalizare a Principiului Conştient, afirmă că au putut "călători" prin puterea gândului, îndreptându-se în mod automat spre ceea ce se gândeau, sau percepeau a se afla la o foarte mare depărtare.  

 Viteza a fost percepută a fi imensă, dar deplasarea prin spaţiu nu s-a făcut, totuşi, instantaneu.  
 La nivelul distanţelor terestre, însă, şi viteza luminii, de 300.000 km/s pare a fi... instantanee !
 Viteza de propagare a luminii, şi a oricăror unde electromagnetice, poate face ca o undă electromagnetică să înconjoare Pământul de aproximativ 7 ori în decursul unei secunde, şi să parcurgă distanţa de la Pământ la Lună (384.400 km) în mai puţin de 1,3 secunde. 

 O comunicare eficientă se poate stabili, aşadar, cu entităţi lunare, numite în ezoterism... "Îngeri".


4. "...voce care întotdeauna îi dă răspunsuri corecte."
Reţine bine : Vocea are răspunsurile corecte, nu copilul ! 

  Copilul are multe întrebări, si este normal pentru un copil, dar... Vocea clar i-a câştigat încrederea în acest fel !
 Este greu, oare, să câştigi încrederea unui copil de 7 ani, răspunzând la întrebările sale ? 

 Pentru unii ...poate că ...  
 Dar, în orice caz, orice copil poate fi cucerit la vârsta de 7 ani, cu o poveste frumoasă, despre... alte planete, fiinţe care seamănă cu reptilele, ca în desenele animale , o lume în care obţii uşor tot ce-ţi imaginezi, în care răul, boala, suferinţa, violenţa, nu există deoarece au fost eradicate de mult, mult timp, etc.
Trebuie să recunosc faptul că multe povestiri SF au un farmec aparte, căci există oameni a căror imaginaţie crează lumi fantastice minunate, dar există şi alţii, creatori de lumi decadente şi fapturi malefice îngrozitoare !


"Îl intreb dacă ştie cum se numeşte acea voce şi îmi spune că el îl cheamă cu numele de Agthon, că acesta vine dintr-o altă constelaţie, din care a sosit şi el la reîncarnare, şi că au stabilit să rămână în contact pe toată durata şederii lui aici, pe acest pamant. "
1. "...el îl cheamă", sună ca un fel de... evocare spiritistă, adică a unui Spirit, după numele său! 

 Cine a citit câte ceva despre Spiritism, comunicările cu Spirite, ştie că orice Spirit din cadrul Ierarhiei poate fi chemat prin evocarea Numelui său !
  Spiritus Sanctis, Domnul Dumnezeu, Iehova, Elohim, Adonai, Isus Cristos, Diavolul, Demonii, Heruvimii, Serafimii, Arhanghelii, ...până la Îngeri, toate aceste Entităţi Spirituale pot fi evocate prin Numele lor !
 Meditează puţin asupra ideilor prezente în citatele biblice de mai jos:
"Dumnezeu a mai zis lui Moise: „Aşa să vorbeşti copiilor lui Israel: „Domnul Dumnezeul părinţilor voştri, Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov, m-a trimis la voi. 

 Acesta este Numele Meu pentru veşnicie, acesta este Numele Meu din neam în neam.” - Exodul 3:15
"Exodul 6:2 Dumnezeu a mai vorbit lui Moise şi i-a zis: „Eu sunt Domnul.
Exodul 6:3 Eu M-am arătat lui Avraam, lui Isaac şi lui Iacov, ca Dumnezeul cel Atotputernic; dar n-am fost cunoscut de el sub Numele Meu ca „Domnul.” "
"Lui Set i s-a născut şi lui un fiu şi i-a pus numele Enos. Atunci au început oamenii să cheme Numele Domnului. - Geneza 4:26"
" A zidit şi acolo un altar Domnului şi a chemat Numele Domnului. - Geneza 12:8"
" Şi acolo, Avram a chemat Numele Domnului. - Geneza 13:4"
"Avraam a sădit un tamarisc la Beer-Şeba; şi a chemat acolo Numele Domnului Dumnezeului celui Veşnic. - Geneza 21:33"
"Isaac a zidit acolo un altar, a chemat Numele Domnului şi şi-a întins cortul acolo. Robii lui Isaac au săpat acolo o fântână. - Geneza 26:25
"Să nu iei în deşert Numele Domnului Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. - Exodul 20:7"
"Exodul 33:12 Moise a zis Domnului: „Iată, Tu îmi zici: „Du pe poporul acesta!” Şi nu-mi arăţi pe cine vei trimite cu mine. Însă, Tu ai zis: „Eu te cunosc pe nume şi ai căpătat trecere înaintea Mea!” "
"Deuteronomul 28:58 Dacă nu vei păzi şi nu vei împlini toate cuvintele Legii acesteia, scrise în cartea aceasta, dacă nu te vei teme de acest Nume slăvit şi înfricoşat, adică de Domnul Dumnezeul tău,
Deuteronomul 28:59 Domnul te va lovi în chip minunat, pe tine şi sămânţa ta, cu răni mari şi îndelungate, cu boli grele şi necurmate."
"Psalmii 147:4 El socoteşte numărul stelelor şi le dă nume la toate."
"Şi oricine vă va da de băut un pahar cu apă, în Numele Meu, pentru că sunteţi ucenici ai lui Hristos, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata. - Marcu 9:41"
"Şi să se propovăduiască tuturor neamurilor, în Numele Lui, pocăinţa şi iertarea păcatelor, începând din Ierusalim. - Luca 24:47"
"Eu am venit în Numele Tatălui Meu, şi nu Mă primiţi; dacă va veni un altul, în numele lui însuşi, pe acela îl veţi primi. - Ioan 5:43"
"Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui. - Ioan 20:31"
"„Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh. - Faptele apostolilor 2:38"
"Atunci Petru i-a zis: „Argint şi aur n-am; dar ce am, îţi dau: în Numele lui Isus Hristos din Nazaret, scoală-te şi umblă!” - Faptele apostolilor 3:6"
" Pavel, necăjit, s-a întors şi a zis duhului: „În Numele lui Isus Hristos îţi poruncesc să ieşi din ea.” Şi a ieşit chiar în ceasul acela. - Faptele apostolilor 16:18"
"Isaia 43:1 Acum, aşa vorbeşte Domnul care te-a făcut, Iacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele! „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: eşti al Meu."
"Isaia 56:3 Străinul care se alipeşte de Domnul să nu zică: „Domnul mă va despărţi de poporul Său!” Şi famenul să nu zică: „Iată, eu sunt un copac uscat!”
Isaia 56:4 Căci aşa vorbeşte Domnul: „Famenilor care vor păzi Sabatele Mele, care vor alege ce-Mi este plăcut şi vor stărui în legământul Meu,
Isaia 56:5 le voi da în Casa Mea şi înăuntrul zidurilor Mele un loc şi un nume mai bune decât fii şi fiice; le voi da un nume veşnic, care nu se va stinge.
Isaia 56:6 Şi pe străinii care se vor lipi de Domnul ca să-I slujească şi să iubească Numele Domnului, pentru ca să fie slujitorii Lui, şi pe toţi cei ce vor păzi Sabatul, ca să nu-l pângărească, şi vor stărui în legământul Meu,
Isaia 56:7 îi voi aduce la muntele Meu cel sfânt şi-i voi umple de veselie în Casa Mea de rugăciune. Arderile lor de tot şi jertfele lor vor fi primite pe altarul Meu, căci Casa Mea se va numi o casă de rugăciune pentru toate popoarele.”
Isaia 56:8 Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu care strânge pe cei risipiţi ai lui Israel: „Voi mai strânge şi alte popoare la cei strânşi acum din el.”
De reţinut : "le voi da un nume veşnic, care nu se va stinge", şi
"să iubească Numele Domnului, pentru ca să fie slujitorii Lui" !


''...acesta vine dintr-o altă constelaţie, din care a sosit şi el la reîncarnare, şi că au stabilit să rămânâ în contact pe toată durata şederii lui aici, pe acest pământ. "
1. "...acesta vine..." este o expresie foarte ...ciudată ! 

 De Unde vine ? 
 Cum vine ? 
 De ce vine ? 
 Doar era vorba că el, Extraterestru', este... Acolo, în altă constelaţie, şi comunică telepatic ! 
 Dar... dacă el nu este... Acolo, ci ...Aici ? 
 Adică el... vine de fiecare dată când este... chemat ! 
 Deci, dacă el vine la chemarea (invocarea Numelui), ca în şedinţele spiritiste, în care Spiritul invocat vine efectiv în spaţiul proxim al Invocatorului, la invitaţia adresată lui, prin evocarea Numelui său, atunci ... în mod clar Aghton nu este un Extraterestru, ci un ...Spirit decorporat, neîncarnat în nici un trup de reptilian, pe nici o altă constelaţie, şi totul este o ...poveste ! 
 Pentru.... copii, de 7 ani, şi nu numai...  
 Cât de frumoasă, şi în ce scop este ea prezentată unui pui de om, însărcinat să o retransmită unei psiholoage paranormale, care să o facă publică, asta-i ...o altă Poveste !
 Aghton şi-a ales un ...copil superb, cu 2 ochi albaştri ca cerurile de vară şi păru' ciufulit drăgălaş, pe care scria şi "Love Me" ! 

 Pentru ce, oare ? Pentru a-i muia inima caldă şi plină de poezie maternă a Psiho loagei, nu-i aşa ?  
 Că aşa funcţionează sugestiile ca unse la capul umanoizilor, când este atinsă şi coarda sensibilă ca să vibreze sufletele poetice la maxim până la muierea totală a corduleţului
 Dacă Alesu' era un Psiholog masculin, ar fi funcţionat cu o fetiţă blondă, cu 2 ochi ca marea şi păru' bucălat pe toată lungimea sa... 

 Înţelegi ? 
 Aşa funcţionează lucrurile pe-aici, pe la noi.  
 Eu vorbesc din logica argumentaţiilor ştiinţifice ale experienţelor mele savante de viaţă.
 Tu ...analizează cu logica ta argumentele, şi trasează-ţi desenul concluziilor tale despre Adevăr.


 "Au stabilit să rămânâ în contact pe toată durata şederii lui aici, pe acest pământ. "
 Da, da, aşa au stabilit ! 
 Dar ...ghici cine a fost cu Ideea... nobilă, valoroasă, şi utilă, de a ...stabili permanenţa acestui contact telepatic ? 
 Copilul de 7 ani ? Sau...
 Conform Teoriei, Spiritul trebuie să respecte liberul-arbitru al omului, că de nu, primeşte o... bulină neagră.  

 Adică o poate... îmbulina...
 Şi atunci, el caută tertipuri de şmecherii logice care să se muleze pe slăbiciunile generale şi particulare ale umanoizilor, sugestionându-i telepatic în fel şi chip, şi sugerându-le tot felul de idei aparent logice, pe care ei le preiau cu convingere, adoptându-le ca pe nişte mici şi drăgălaşe... adevăruri, în spaţiul lor mental şi afectiv-sufletesc.
 Deci, el, Spiritu' malefic, nu poate da buzna neinvitat în sufleţelu' copilului, pentru a o monta prin el pe psiholoagă, şi atunci, el s-a ...mascat în Extraterestru Reptilian ce vine de pe o planetă în care, culmea, Răul a fost... eradicat, de mult, mult timp !  

 Ai prins şmecheria logicii... reptiliene ? 
 Dacă reptilienii nu mai cunosc Răul, şi Aghton îi reptilian get-beget, şi, în plus, ei au fost preteni buni acolo înainte de a veni David pe pământ, atunci ...rezultă logic la mintea copilului de 7 ani că Aghton este o fiinţă ...bună, bună, cu intenţii nobile şi frumoase de numa ! 
 Şi uite-aşa, Spiritu' Maleficu' a obţinut acordul lu' David cel inocent de a fi... invitat zilnic în experienţa sa de viaţă, şi mai ales în relaţiile sale cu o anumită Psiho loagă paranormală care trebuia convinsă cu binişoru' blândeţii să... scrie un material credibil şi convingător despre... cine oare ? 
Ai ghicit ? 
Despre... Dumnezeu şi originea şi evoluţia umanoizilor pe Terra Incognita !!!
Da, da, Căutătorule de... Adevăr, uite-aşa o ajuns acest material să împânzească Reţeaua Mondială a creierelor speciei ce-a evoluat un pic din maimuţă, prin intermediul ... World Wide Web...


"D: Da. De ce crezi că dintre toate animalele planetei s-a ales un şarpe, adică o reptilă
 De ce nu un leu, sau un elefant, sau o vulpe ?
 A: Nu m-am gândit la asta!
 D: Păi văd că nimeni nu prea s-a gândit la asta! 

 Tocmai o fiinţă reptiliană a fost numită păcălitor de suflete. 
 Străbunii noştri au scris acest lucru şi ni l-au transmis aşa cum au putut, spre a fi informaţi, însă noi nu am înţeles mesajul."


Acum, că eşti pregătit, cu simţu critic un pic trezit, poţi să sondezi, dacă vrei, mai departe, subiectul.
Dă un click pe această căutare, şi citeşte, follow the money, vezi cum vorbeşte copilu ca un... adult, şi altele...

https://www.google.ro/search?q=Inuaki+-+Reptilianul+din+mine&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=tyVbVtuJCMfIO4X6lZgL



Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:


Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma     Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri (articole și materiale video destinate sponsorilor): 
https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html
software-deals.rosoftware-deals.ro




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu