Video embed

Xara 3d

joi, 6 august 2015

TEREŞTRI ŞI EXTRATEREŞTRI

Articolul de faţă reprezintă un fragment dintr-una din multele discuţii purtate pe siteurile de socializare.
Le mai public, unele, căci pot fi de folos unora, altora...
Chiar şi mie, căci, pe lângă faptul că ideile care nu le scrii (şi arhivezi) se uită, mai scap şi eu de răspunsuri la întrebări ce mi se pun aproape zilnic, făcând trimiteri către aceste articole.

Cţnd zece un om îţi cere părerea ta despre un anumit subiect, este interesant să meditezi la acel subiect şi să-ţi aexpui părerea. Dar după ce 10 oameni îţi pun aceeaşi întrebare, în timp, realizezi că ar fi fost bine să scrii părerea ta undeva, şi să poţi da un link către ea. Astfel nimeni nu se va supăra, şi totul va decurge în mod eficient. Răspunsurile la întrebările suplimentare formulate ulterior le integrezi şi pe ele, sau mai faci un nou articol, şi uite aşa, toată lumea este mulţumită... :)
Linkul de distribuire a postării pe Facebook, din profilul meu : https://www.facebook.com/katona.nicolae/posts/931976053513003?pnref=story

Am efectuat anumite completări faţă de textul postat pe grup...

"Am citit cele 4 carti scrise de Michael Newton, Katona Nicolae, el nu face nici o legatura cu ozn.... am aflat informatii interesante si va multumesc, dar inca nu am primit raspuns relevant.... deci reformulez...
Cum am aparut noi? ne-a creat Dumnezeu sau suntem un "experiment" sau: urmasii unei civilizatii superioare ?"
Kato : :) Dacă citeşti mai atent, vei observa faptul că una este spiritul, şi cu totul alta corpurile materiale, aflate în diferite şi variate "lumi ", planete, sisteme solare, etc.
Vei observa faptul că spiritele "migrează " în aceste diferite lumi, pentru a EXPERIMENTA şi ÎNVĂŢA - ASIMILA cunoaştere şi experienţă.
Se vorbeşte clar acolo despre "străinii " care vizitează Terra, dar şi despre faptul că spiritele MAI EVOLUATE din lumea terestră pot "VIZITA " alte lumi, alte planete, unde pot interfera sau nu cu "locuitorii " lor...
De asemenea, vei observa rolul important al Ghizilor spirituali, care îndrumă în permanenţă membri grupurilor lor, atât cât sunt spirite decorporate, cât şi încorporate.
Cât şi faptul că există spirite care au ca misiune "colectarea" vizitatorilor neautorizaţi, care-şi fac de cap în planul terestru - spirite tinere, care se comportă ca nişte copii puşi pe joacă, pe şotii, pe glume, spre... neplăcerea şi necazul oamenilor emoticon smile
Aceste influenţe sunt percepute de ignoranţi drept... malefice, demonice, etc. 

Ele sunt lăsate uneori să experimenteze aşa cum părinţii mai lasă copiii să facă şi năzbâtii, şj greşeli, pentru a ÎNVĂŢA ceva din ceea ce ei experimentează practic, pe pielea lor... ;)
Vei observa faptul că încarnarea în corp a unui spirit este de fapt oarecum... parţială, căci o parte a spiritului rămâne de fapt continuu dincolo, în lumea spirituală, aşa cum corpul unui om care joacă un joc virtual pe PC nu se transferă în lumea virtuală, ci doar ATENŢIA lui, CONŞTIENŢA LUI.
Se afirmă că se ia o anumită cantitate variabilă de ENERGIE, în corp, la fiecare încorporare, care, dacă nu este bine calculată, poate fi insuficientă, şi ca efect va crea probleme multiple de VOINŢĂ, DECIZIE, MOTIVAŢIE, etc.
GREŞEALA ta este că tu te IDENTIFICI CU CORPUL OMENESC pe care îl foloseşti ca INSTRUMENT DE EXPERIMENTARE a acestei lumi terestre, un instrument care nu este "al tău ", ci este... "împrumutat ".
Corpul este alcătuit din substanţa lumii pe care o experimentezi - din elementele chimice ale planetei gazdă, şi este un simplu instrument, un fel de maşinărie biologică foarte performantă.
Privind din acest punct, spiritele sunt... extraterestre, şi doar organismele omeneşti folosite de noi sunt terestre !!!
Noi "luăm în primire" aceste organisme, le "ocupăm ", dar ele sunt entităţi biologice vii, create pe baza conlucrării a miliarde de entităţi vii - celule corporale care joacă diverse şi variate roluri în cadrul sistemului organic corporal.
Deci, întrebarea ta privind "Cum am aparut noi? ne-a creat Dumnezeu sau suntem un "experiment" sau: urmasii unei civilizatii superioare ?" este pur şi simplu greşită, căci "noi ", oamenii, nu suntem altceva decât spirite care se folosesc OCAZIONAL " de organismele umane.
Noi ne folosim de corpurile umane, ca nişte... extratereştri de ceva ce există de mult timp pe Terra !
Noi nu suntem... tereştri, legaţi de Terra, ci suntem spirite libere, care experimentează viaţa în mod... universal !
Spiritele au fost create de Dumnezeu, iar cu corpurile şi lumea terestră este o poveste mai complicată, deoarece, dacă ai citit cărţile lui MN ar trebui să-ţi aminteşti faptul că există nişte spirite care au rol de "programatori " ai fiecărei vieţi terestre şi A FIECĂRUI CORP UMAN.
Ei sunt ca programatorii jocurilor virtuale pe calculator, şi oferă fiecărui spirit, înainte de încorporare, 3-4 "vieţi " diferite, în corpuri diferite, ca personaje umane diferite, fiecare fiind adaptată strict personalităţii tale, evoluţiei tale, dar putând fi FOARTE DIFERITE între ele.
De exemplu, în una din variante poţi alege să fii un om de succes, frumos, iar în alta un om cu o viaţă grea, plină de eşecuri, cu un corp nu prea agreabil, sau o viaţă de handicapat, etc.
Deci a vorbi de extratereştri înseamnă de fapt a vorbi despre spirite care sunt încorporate şi spirite care nu sunt încorporate. De aici marea diversitate de manifestări în plan psihologic şi material.
Toate spiritele sunt create de Dumnezeu, însă doar unele dintre ele sunt "încorporate ", la un anumit moment dat spaţio -temporal.
Ce zice Corrado Malanga : că există entităţi spirituale care nu sunt încorporate, şi nici nu vor să se încorporeze în lumi materiale în corpuri materiale, dar încearcă să "FURE " sufletele celor încorporate, mai precis EXPERIENŢA LOR DE VIAŢĂ, CUNOAŞTEREA dobândită prin această experienţă.
Iar asta este, de fapt, vechea învăţătură despre DIAVOL, Diavolul care încearcă să fure sufletele oamenilor ! emoticon wink
Cine citeşte atent şi meditează la aceste idei, holistic, combinând TOT ceea ce afirmă vechile învăţături religioase şi spirituale, şi efectuează CONEXIUNI LOGICE între TOATE aceste informaţii, are o bună şansă de a pricepe ce ESTE el de fapt, şi lumea în care trăieşte. Cine nu... nu... :)
Ni uitaţi faptul că Corrado este un cercetător ştiinţific, fără pregătire (iniţiere ) spirituală, care a efectuat multe ERORI de INTERPRETARE a rezultatelor obţinute de el prin hipnoză, şi a şi recunoscut asta.
Nu uitaţi faptul că doar un INIŢIAT CLARVĂZĂTOR poate descrie şi interpreta în mod corect realitatea, căci nu ajunge să ai anumite informaţii corecte, nu ajunge să vezi, să fii clarvăzător, dacă nu ştii să INTERPRETEZI CORECT ceea ce vezi.
Nu uitaţi că NOI VEDEM REALITATEA (o parte a ei ), dar marea majoritate a oamenilor habar n-au să INTERPRETEZE CORECT ceea ce văd, ceea ce simt, ceea ce primesc continuu ca informaţie prin canalele senzoriale şi extrasenzoriale.
În CONCLUZIE : noi nu suntem oameni, ci spirite care JOACĂ ROLUL DE OAMENI, ca nişte actori ce joacă diferite roluri, care se schimbă, continuu.
Nu ai jucat până acum doar roluri de oameni, şi nu vei juca în continuare, veşnic, doar roluri de oameni.
Extratereştri sunt tot spirite, care însă joacă rolul de extratereştri, de spirite încorporate în alte lumi, alte planete, şi chiar alte dimensiuni.
Extratereştri, însă, spun oamenii, şi entităţilor spirituale care îndeplinesc roluri privind evoluţia spiritelor în această lume materială.
Extratereştri sunt văzuţi ca fiind TOATE entităţile NON- UMANE, din... ignoranţă, aceeaşi ignoranţă care te face să crezi că tu eşti... terestru, o fiinţă legată veşnic de Terra şi de istoria organismelor omeneşti terestre...
Şi, ceea ce este cel mai greu de cunoscut şi înţeles, este faptul că TOATE LUMILE ŞI DIMENSIUNILE (inclusiv lumea terestră ) SUNT... MENTALE, CĂCI TOTUL ESTE SPIRIT, UNIVERSUL ESTE MENTAL.
Despre aceste lumi mentale se vorbeşte în cărţile lui Michael Newton...
Programarea vieţii omeneşti este oarecum asemănătoare modului în care oamenii creează (programează, imaginează ) mental piese de teatru, filme, şi roluri pentru toţii actorii implicaţi, asemănător modului în care programatorii de jocuri pe PC creează mental jocuri virtuale pe care oamenii le joacă, şi devin, de multe ori, atât de absorbiţi de joc, încât... uită de sine, cine sunt de fapt ei, identificându -se cu... avatarul...
Şi ce este corpul omenesc în care trăieşti, decât un... avatar ?
Un instrument de care te foloseşti pentru a te juca de-a oamenii, de a te bucura de plăcerea unui astfel de... joc... ;)

Linkul către discuţia de pe grupul Fb "Paranormal - învăţături şi experienţe" : https://www.facebook.com/groups/190650671026034?_rdr=p&actorid=100002541707906&comment_id=1155157394575352&id=1154657967958628&notif_t=group_comment_reply&ref=m_notif&view=permalink
Grupul este ÎNCHIS, din păcate, deci nu vei putea viziona discuţia decât dacă eşti sau devii membru al grupului !
Esenţa discuţiei este postată aici, restul nu este foarte interesant sau important, din punctul meu de vedere...


Link către playlistul meu Youtube Michael Newton : https://youtu.be/X98Du3NoHPE?list=PLbN5sJc5PARCi9XJ4TqQUp88FnA1uSg7G


Cărţile lui Michael Newton le poţi comanda online aici :  http://bit.ly/1AN9GgE ; http://bit.ly/1NuZuA9


Link către playlistul meu Youtube Corrado Malanga : https://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARDtZKKeFi8xs4McEDJwlo6F


Link către playlistul meu Youtube William Buhlman : 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARA1hQ815vltp4u2m862cxje





Link către playlistul meu Youtube "UFO, OZN, Aliens, Extratereştri" - https://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARBQltWAsBdjNzGf_cWWFQdt


CĂRŢI SPIRITUALITATE, EZOTERISM, PARANORMAL, PARAPSIHOLOGIE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html 



Dacă ţi-a plăcut:
- dă un Like şi o Distribuire ( pe PC latura din stânga a monitorului şi sub fiecare articol, pe dispozitivele mobile în partea de jos a ecranului - 2 săgeţi de apăsat pt Urmărire (Follow) şi Partajare / Distribuire, şi sub fiecare articol )
- pe PC apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks). 
- abonează-te prin email, prin serviciul FeedBurner la acest blog aici : http://feeds.feedburner.com/Kato-ParapsihologieExtrasenzorial  
Abonează-te la postările noi ale blogurilor mele prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Subscribe to Spirit by Email
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen în căsuţa de "Căutare", sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) :  http://youtube.com/user/katonanico
Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. Accesează acest link pt oferta completă de magazine unde găseşti tot ce vrei : https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ Mulţumesc !

Aici ai linkul lista (Cuprinsul) tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Loveblog4all" la un click distanţă - peste 500 articole ! : 
http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html 




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu